inspiratiesessie

ONTDEK DE MOGELIJKHEDEN VAN DATAGEDREVEN WERKEN.

Data en business intelligence (BI) worden steeds belangrijker. Wil jij ook graag de mogelijkheden van BI leren kennen en wat dit voor jouw bedrijf zou kunnen betekenen? Dan is de Business Intelligence inspiratiesessie ideaal voor jou!

Is jouw bedrijf of afdeling iedere maand weer druk met dezelfde Excelrapportages? Ben je op zoek naar het beter kunnen benutten van de data binnen jouw organisatie? Wil je dat dit in heldere rapportages en grafieken wordt getoond, op één centrale plek en voor iedereen toegankelijk? Schrijf je dan in en laat je inspireren over de mogelijkheden.

Maak tijdens deze sessie in 30 minuten kennis met de kracht van de data-gedreven organisatie en deze mogelijkheden voor jouw bedrijf kunnen betekenen. Wat kan je ermee bereiken en wat hebben andere organisaties ermee bereikt? Hoe kan Business Intelligence je helpen sneller betere beslissingen te nemen?

Voor wie:
Deze sessie is geschikt voor iedereen die kennis wil maken met Business Intelligence, ongeacht of je nu een financiële, management of operationele achtergrond hebt.

Wat kan je verwachten:
Praktijkvoorbeelden en voorbeelden met Microsoft Power BI
Ruimte voor vragen – we willen dat iedereen na deze sessie een helder beeld heeft van wat BI voor je kan betekenen.

Praktische info:
Neem contact met ons op voor meer informatie en datums.

GRATIS AANMELDEN

Na aanmelding ontvang je een link om het webinar te kunnen volgen. Deelname aan het webinar is kosteloos.