TOOLS.

Van data naar inzicht met de juiste tools.

Bij Ingenie hebben we een complete set aan tools om jou te kunnen ondersteunen bij het verkrijgen van meer inzicht en het op een slimme manier inzetten van de data die in jouw organisatie aanwezig is. Zo hebben we een toolkit voor een gedegen voorbereiding op de jaarlijkse audit, kunnen wij jou helpen om je bedrijf beter te laten presteren met behulp van onze bewezen Business Performance Analyse en hebben wij een uitgebreide set aan managementrapportages.

InControl.

De beste voorbereiding op de jaarrekeningcontrole

Veel ondernemers hebben er mee te maken: de jaarrekeningcontrole. Een drukke en stressvolle periode met veel uitzoekwerk en informatie verzamelen. Dit proces kost altijd veel meer tijd (en dus geld) dan gepland. Met als gevolg dat er werk blijft liggen.

InControl is een complete dienstverlening die wij ontwikkeld hebben met gespecialiseerde data-analisten en (register-) accountants. Hierdoor is een op Microsoft Power BI gebaseerde oplossing ontstaan met standaard dashboards en rapportages.

Dankzij de gecombineerde expertise van business intelligence en onze kennis van het accountancyvak, kunnen wij jou de juiste ondersteuning bieden tijdens de voorbereiding van de jaarrekeningcontrole.

Met InControl krijg je grip op het proces van de jaarrekeningcontrole en houd je tijd over!

Voordelen InControl.

✔ Kostenbesparing: snellere doorlooptijd, lagere accountantskosten;

✔ Vermindering werkdruk; geen piekbelasting bij medewerkers van de financiële administratie;

✔ Unieke combinatie: business intelligence én accountancy;

✔ Rust en vertrouwen rondom de jaarrekeningcontrole;

✔ Inzicht: tijdig signaleren van tekortkomingen in het verslaggevingsproces.

Download folder
MEER INFORMATIE

BUSINESS PERFORMANCE ANALYTICS.

Meer inzicht leidt tot betere prestaties! Zeker als je financiële én operationele data combineert. Ingenie biedt met Business Performance Analytics stuurinformatie waar je direct iets mee kan. Als ondernemer wil je bezig zijn met de groei van je bedrijf. Inzicht in actuele cijfers is hierbij van belang. Business Performance Analytics van Ingenie zorgt er voor dat ondernemers snel inzicht krijgen en betere beslissingen kunnen nemen. Geen algemene dashboards, maar specifieke informatie die er voor jou toe doet

Met Microsoft Power BI zetten we gevalideerde data uit uw organisatie om in heldere analyses en visuele rapportages. Deze self-service oplossing geeft beslissers op elk niveau inzicht in voor hen relevante informatie. Een onmisbare en flexibele tool om antwoord te krijgen op alle cruciale vragen die van belang zijn voor het behalen én behouden van concurrentieel voordeel.

Door middel van een vraag gestuurde aanpak en ons 6-stappenplan nemen wij u en uw organisatie mee in het creëren van handvatten om uw organisatie nog succesvoller te laten zijn.

Werkwijze.

MEER INFORMATIE

Management Reporting.

Voor ondernemers die meer willen doen met hun data en behoefte hebben aan de juiste stuurinformatie om hun organisatie verder te helpen, biedt Ingenie Management Reporting. Wij geloven dat je een onderneming beter kunt sturen op 5 goed uitgedachte slimme meters, dan op 25 excel sheets vol met informatie en kpi’s zonder meerwaarde. Onze ervaren consultants helpen jou bij het vaststellen van de juiste kpi’s, het opstellen van dashboards op basis van Microsoft Power BI, valideren van de data en het op een juiste manier interpreteren daarvan. Dit alles om te komen tot een beter besluit.

MEER INFORMATIE