BETROKKEN BUSINESS INTELLIGENCE.

Veel ondernemers hebben behoefte aan inzicht in prestaties en ontwikkelingen. Ingenie BI Solutions ontdekt samen met ondernemers vindingrijke, data gedreven antwoorden op hun vragen. We helpen uitvinden welke belangrijke inzichten data kunnen geven en welke vragen van vandaag slimmer en sneller kunnen worden voorzien van een betrouwbaar antwoord.

Het begint met het stellen van de juiste vraag. Het team van Ingenie bestaat naast BI-experts uit auditors en accountants en spreekt daarmee de taal van het management en financials.

De oplossingen van Ingenie BI Solutions zijn geen generieke dashboards, maar oplossingen op maat die ondernemers helpen snel inzicht te geven en betere beslissingen te nemen.

Door het gebruik van ons overzichtelijk 6-stappenplan maken wij business intelligence klein en dichtbij. De klant staat hierbij centraal en technologie is hierbij geen doel, maar een middel.

Onze professionals staan voor een een inspirerende, persoonlijke en betrokken werkwijze. Pragmatisch met altijd het eindresultaat voor de klant voorop.

Ik wil graag meer informatie over de diensten van Ingenie BI Solutions, neem contact met mij op:

DE VIER P’s VAN INGENIE BI SOLUTIONS

ONZE KERNWAARDEN.

U voelt zich thuis en begrepen bij Ingenie, wij leven ons in in uw persoonlijke situatie en passen ons daarop aan. Iedereen is anders en daar past een unieke werkwijze bij.

Ingenie hecht veel waarde aan een eerlijke integere manier van werken. Betrouwbaarheid is een kernwaarde. Ingenie is eerlijk, transparant en komt haar afspraken na. Onze manier van communiceren is open, direct en duidelijk. Wij streven naar lange termijn relaties boven quick wins.

Ingenie wil zich onderscheiden door een doelgerichte praktische, resultaatgerichte aanpak. Gewoon doen wat we zeggen.

Ingenie BI Solutions werkt nauw met u samen als een verlengstuk van uw situatie en of uw organisatie, met als doel om samen de beste oplossing voor uw vraagstuk te vinden en dit keer op keer opnieuw te bewijzen. Onze focus is gericht om u en uw organisatie zo goed mogelijk te leren kennen en een kritische houding te hanteren, waardoor de kwaliteit van onze dienstverlening toeneemt en wij uw verwachtingen kunnen overtreffen.