BI SOLUTIONS VOOR MKB.

Laat data voor je werken

Business intelligence is al lang niet meer alleen weggelegd voor de grote corporates. Ook binnen het MKB biedt data veel voordelen. Maak niet langer meer beslissingen op alleen onderbuikgevoel, maar laat jouw data vóór je werken, zodat je beslissingen zijn gebaseerd op feiten.

Krijg meer grip en inzicht

Als ondernemer sta je dagelijks voor uiteenlopende uitdagingen en interessante vraagstukken. Hoe staat je organisatie ervoor, welke verbeteringen kan je doorvoeren om nog succesvoller te zijn? Welke (groep) klanten leveren het meeste op en op welke opdrachten of werkzaamheden lijden we verlies?  Zo maar een paar onderwerpen waarbij data en business intelligence jouw kunnen helpen om de juiste inzichten te verkrijgen én daarmee een onderbouwd besluit kunt nemen om de bedrijfsvoering te optimaliseren!

ZO HELPEN WE JOUW ORGANISATIE.

TRAINING.

Ingenie BI Solutions heeft een uitgebreid aanbod aan trainingen voor iedereen die zelf aan de slag wil met Microsoft Power BI. Onze gecertificeerde trainers verzorgen opleidingen voor zowel beginnende als gevorderde gebruikers.

meer informatie

TOOLS.

Wij bieden diverse standaard en op maat gemaakte managementrapportages voor ondernemers, financials en controllers. Zo helpen wij hen om meer inzicht en grip te krijgen op hun organisatie voor optimalisatie en efficiency.

meer informatie

DETACHERING.

Voor tijdelijke uitbreiding en aanvulling van jouw BI-team ben je bij Ingenie BI Solutions op het juiste adres. Onze ervaren consultants ondersteunen jou graag met hun kennis op gebied van data-analyses en het gebruik van BI-tools.

meer informatie

Klantcase.

Gebruiksvriendelijk dashboard geeft onze klanten het juiste inzicht

We zochten een pragmatische, maar ook professionele oplossing om onze klanten door middel van een dashboard inzicht te geven in hun cybersecurity organisatie. Via een klant van ons werden we getipt om contact op te nemen met Ingenie. Na een korte intake adviseerde Ingenie ons om met Microsoft Power BI te gaan werken. De consultant van Ingenie heeft daarna op basis van de databases die we al hadden een prachtig dashboard gebouwd, waar onze klanten heel erg blij mee zijn. Bovendien zien ze er super professioneel uit en is het heel erg gebruiksvriendelijk. Datect blij, onze klanten blij en Ingenie blij!

Paul Verhoef – Managing Partner bij Datect
www.datect.nl

Op welke ondernemersvraagstukken wil jij een antwoord?

Ingenie BI Solutions helpt je bij het vinden van antwoorden op al jouw ondernemersvraagstukken. Dit doen wij met behulp van de data die in jouw onderneming aanwezig is en in (verschillende) IT-systemen zit opgesloten. Door actuele en historische data inzichtelijk te maken, maak jij sneller en op feiten gebaseerde keuzes. Bijvoorbeeld op het gebied van: winstvergroting, klantgedrag of concurrentie.

Ingenie BI Solutions heeft ruime ervaring bij een diverse groep aan MKB-bedrijven met een nog diverse set aan vraagstukken. Daardoor hebben onze consultants altijd de juiste bagage in huis om ook van jouw bedrijfsdata de gewenste stuurinformatie te maken zodat jij een beter besluit kunt nemen.

Meer inzicht, meer grip, een beter besluit.

NEEM CONTACT MET MIJ OP

Klantcase.

Near real time en overal inzichtelijk

Voor IJssel Technologie hebben we diverse dashboards ontwikkeld met behulp van Microsoft Power BI. Zo hebben zij nu inzicht in het onderhanden werk en urenregistratie. Alle informatie is nu beschikbaar vanuit één en dezelfde bron, waardoor iedereen over dezelfde informatie beschikt. De data is near realtime en de dashboard zijn vanaf elk device inzichtelijk.